Machines Reyniers bvba

Langendam 19E • 9940 Evergem, Sleidinge

Tel. 09/357 57 11 • Fax 09/357 78 70

info[at]machinesreyniers.be

 

Dinsdag tot vrijdag: 8.00 - 12.00 / 13.30 - 18.30

Zaterdag: 8.30 - 12.00 / 13.30 - 17.30

Gesloten op maandag, zon- en feestdagen

Logo Machines Reyniers Sleidinge Evergem
Tuin- en tuinbouwmachines Machines Reyniers

Tuin- en tuinbouwmachines Machines Reyniers

Boomzagen

 

Kettingzagen en boomzagen zijn er zowel voor hobbytuiniers als voor professionals. Bijna elke fabrikant voldoet in die behoefte. Men kan die ruwweg in drie categorieën indelen:

 

Hobbyzagen voor de particulier

Deze kettingzagen halen niet de prestaties van de professionele machines. Ze zijn echter de ideale oplossing voor af en toe gebruik zoals het zagen van hout voor de open haard, het vellen van fruitbomen, het op maat zagen van planken en balken.

 

Semi-professionele zagen

Semi-professionele zagen zijn middelsterke kettingzagen. De kettingzagen halen betere prestaties, zijn ergonomisch beter ontwikkeld en voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen.

Professionele kettingzagen

Professionele kettingzagen zijn ontwikkeld om te weerstaan aan extreme belastingen. Deze kettingzagen beschikken over voldoende vermogensreserve en een doorgedreven ontwikkelde technologie. Er wordt vooral aandacht besteed aan de ergonomie en aan een optimale geluids- en trillingsdemping. Vele technische innovaties zorgden in de laatste jaren voor aanzienlijke verbeteringen op gebied van gebruik, veiligheid en ecologische eisen. Trefwoorden zoals automatische decompressie, antivibratie, lichte startmechanisme, injectiecarburator, ecologische oliepompen, luchtreinigingssyteem, trillingsdemping, enz. domineren de productbeschrijvingen.  Bij Marc Reyniers zijn we goed op de hoogte en adviseren u graag.

 

Wij volgen de topmerken Jonsered, Solo en Echo