Machines Reyniers bvba

Langendam 19E • 9940 Evergem, Sleidinge

Tel. 09/357 57 11 • Fax 09/357 78 70

info[at]machinesreyniers.be

 

Dinsdag tot vrijdag: 8.00 - 12.00 / 13.30 - 18.30

Zaterdag: 8.30 - 12.00 / 13.30 - 17.30

Gesloten op maandag, zon- en feestdagen

Logo Machines Reyniers Sleidinge Evergem
Tuin- en tuinbouwmachines Machines Reyniers

Tuin- en tuinbouwmachines Machines Reyniers

Tractoren

 

Machines Reyniers is officieel verdeler van Kubota tractoren. Dit Japanse topmerk heeft tractoren van 12 tot en met 130pK. Ze beschikken over een gepaste machine voor eender welke taak.

 

Een grote troef van Kubota is dat ze alles van motor tot versnellingsbak en van vooras tot frontlader, zelf produceren. Samen met hun Japanse topkwaliteit en een hedendaags design maakt dit van Kubota een tractor bij uitstek.

Kubota beschikt over tractoren met een mechanische versnellingsbak maar ook over modellen met een hydrostatische rijaandrijving. Indien u veel moet manoeuvreren en een grote wendbaarheid verkiest, is deze type aandrijving een must. Daarnaast beschikt Kubota over Bi-Speed systeem op een groot aantal types van tractoren. Dit stelt de gebruiker in staat nog korter te draaien.

 

Machines Reyniers beschikt mede door het grote aantal verkochte machines over de nodige knowhow om u de gepaste tractor aan te bieden. Wilt u een houthakselaar, een frees, of strooier op aftakas aandrijven of wilt u werken met een frontlader, wij hebben het reeds voor u getest en weten exact tot wat elk model in staat is.

 

Wilt u het toch met u eigen ogen zien ook dat is geen enkel probleem. Reyniers Marc  toont het u op foto of nog meer zelfs wij komen terplaatste demonstreren zodat u zelf de gebruiksvriendelijkeheid en de kracht van een Kubota tractor kan ervaren.

Tractor Kubota - Machines Reyniers
Tractor Kubota - Machines Reyniers