Machines Reyniers bvba

Langendam 19E • 9940 Evergem, Sleidinge

Tel. 09/357 57 11 • Fax 09/357 78 70

info[at]machinesreyniers.be

 

Dinsdag tot vrijdag: 8.00 - 12.00 / 13.30 - 18.30

Zaterdag: 8.30 - 12.00 / 13.30 - 17.30

Gesloten op maandag, zon- en feestdagen

Logo Machines Reyniers Sleidinge Evergem
Tuin- en tuinbouwmachines Machines Reyniers

Tuin- en tuinbouwmachines Machines Reyniers

Zitmaaiers

 

Hebt u een groot grasveld of bent u het lopen achter een traditionele maaier beu, dan is een zitmaaier zeker iets voor u. Zitmaaiers zijn er in alle formaten. Hebt u een tuin met veel hoeken en bochten of moet u enkel grote pleinen maaien, bij Machines Reyniers helpen we  u graag verder met de gepaste machine voor uw werk.

 

Er bestaan verschillende soorten zitmaaiers: enerzijds zitmaaiers met grasopvang en anderzijds zitmaaiers met een mulchingsysteem.

 

In beide gevallen kan u kiezen tussen maaiers met een benzinemotor of met een dieselmotor.

Daarnaast kan u ook nog kiezen tussen frontmaaiers en laterale maaiers.

 

Wij verdelen volgende merken: Kubota, Snapper, Simplicity, Etesia,…

 

Benzine zitmaaiers zijn ideaal indien u een kleiner oppervlak te maaien hebt. U heeft ze zowel in achterwaartse opvang als in mulchmodellen, met een maaibreedte van 92cm tot en met 122cm.

 

Diesel zitmaaiers zijn er voor de grotere gazons of voor de tuinaannemers. Ze zijn nog steviger gebouwd en maaien in alle weersomstandigheden. Ze zijn goedkoper in onderhoud en verbruik waardoor ze voor u als tuinaannemer nog interessanter zijn.

 

Weet u niet direct wat ideaal is voor u, Reyniers Marc helpt u graag verder en biedt u een machine aan die het best bij u past. Kom gerust langs in onze toonzaal en bezichtig steeds 4 verschillende modellen.